Σχετικά

Τι είναι το Pbox.gr;

Το Pbox.gr είναι μια πλατφόρμα πολυ-εργαλείο με την μορφή κοινωνικού δικτύου και απευθύνεται σε κάθε είδους και μορφή επιχείρησης.

Pbox.gr

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην αύξηση των πωλήσεων των επιχειρήσεων προβάλλοντας και προωθώντας τις αντίστοιχες υπηρεσίες τους. Οι επιχειρήσεις μπορούν να βρουν εύκολα και γρήγορα μέσα από τον χώρο τους, συγκεντρωμένα και ανά κατηγορία, όλες τις επιχειρήσεις κάθε είδους, με το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρουν. Δίνεται η δυνατότητα άμεσης αίτησης λήψης προσφοράς (δηλαδή να ζητήσει μια επιχείρηση προσφορές για συγκεκριμένο έργο). Παράλληλα, υπάρχει συνεχής ενημέρωση για επαγγελματικά ζητήματα μέσω του blog μας.

Εκδηλώσεις

Επαγγελματικά Events

Εκτός από τις καταχωρήσεις των επιχειρήσεων, η πλατφόρμα μας δίνει την δυνατότητα με τρόπο άμεσο και απλό η κάθε επιχείρηση να έχει πρόσβαση σε εκδηλώσεις, επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με τον τομέα / αντικείμενο, που τους ενδιαφέρει. Έτσι, η επιχείρησή σας αποκτά συνεχή ενημέρωση για τα γεγονότα που συμβαίνουν κοντά, ή στον κλάδο της.

Δυνατότητες

Γιατί Pbox.gr;

Η πλατφόρμα Pbox.gr είναι για την επιχείρηση ενα έξτρα κανάλι πωλήσεων με βάση τις παρακάτω δυνατότητες ανταγωνισμού που προσφέρουμε:

B2B Social

Το Pbox.gr είναι μια πλατφόρμα πολυ-εργαλείο με την μορφή κοινωνικού δικτύου και απευθύνεται σε κάθε είδους και μορφή επιχείρησης με στόχο να συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεών τους προβάλλοντας και προωθώντας τις αντίστοιχες υπηρεσίες τους.

Β2Β Platform

Προσφέρουμε ένα marketplace, όπου οι επιχειρήσεις θα μπορούν να βρουν εύκολα και γρήγορα μέσα από τον χώρο τους, συγκεντρωμένα και ανά κατηγορία, όλες τις επιχειρήσεις και κάθε είδος επιχείρηση, προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρεται σε άλλη επιχείρηση.

B2B Marketing

Διαθέτουμε μια ταλαντούχα ομάδα marketing για την επικοινωνία νέων επιχειρήσεων μέσω ταχυδρομείου, τηλεπικοινωνιακού και ψηφιακού marketing, ώστε να φέρουμε τις επιχειρήσεις στην πλατφόρμα μας.
Έχετε κάποια πρόταση;
Είμαστε στη διάθεσή σας για νέες ιδέες και προτάσεις